2e hands spullen verkopen

Geef uw 2e hands spullen een nieuwe kans!

Bij Kringloopmarkt krijgen uw 2e hands spullen een tweede kans. Dit doen wij op twee manieren aan de ene kant kopen wij spullen op, die eventueel opgeknapt worden om vervolgens weer aan te bieden in onze kringloopwinkel. Aan de andere kant bieden wij u de mogelijkheid om uw (2e hands) producten zelf te verkopen bij ons in één van de daarvoor bestemde schappen.

2e hands meubelen opkopen

Opkopen van 2e hands meubelen doen wij graag, wij komen vrijblijvend langs en bepalen voor u wat het ons waard is om de meubelen van u over te nemen. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Ook mag u goederen aanbieden bij ons in de winkel! Zien wij er handel in, dan nemen wij ze graag van u over. Voor meer informatie klik hier.

2e hands spullen verkopen

2e hands of zelfgemaakte producten verkopen

Heeft u 2e hands producten, zelf gemaakte producten, hobby artikelen, kleding, boeken, servies of gewoon veel spullen waar u graag vanaf komt? Een winkel beginnen is dan een hele investering met behulp van onze schappen kunt u dit voor uzelf toch mogelijk maken. U huurt al vanaf 25 euro een schap om uw producten en of spullen te showen, zoals u dat in gedachten heeft.

Meer weten over Kringloopmarkt Emmeloord?

Kom gerust langs bij ons in onze winkel, wij helpen u graag!

Liever eerst contact klik dan hier of bel 0527 – 610330

Adres

KRINGLOOPMARKT

Werktuigenweg 2a

8304 AP, Emmeloord

KVK: 59854758

Openingstijden

Di t/m Do 10.00 – 17.30

Vrij 10.00 – 20.00

Zat 10.00 – 16.00

Zon en Ma Gesloten